Rooftop Popup

I to uger i juli omdannes tagterrassen på Skovkollegiet til udstillingsrum for fire unge aarhusianske kunstnere og to performances. Tagterrassen bliver omdannet til skulpturpark og performancerum, hvor du kan få en udendørs kunstoplevelse, købe en plakat og lejlighedsvist møde kunstnerne.

“Da det gik op for mig at alle større kulturarrangementer denne sommer blev aflyst pga. Covid-19 smittefaren, følte jeg behov for at gribe teten og arrangere et udendørs arrangement, hvor man kunne have en ægte, offline fysisk kulturoplevelse uden at være bange for at blive smittet. Jeg mærker i mig selv og i ungdommen denne sommer en fuldstændig glubsk tørst efter ægte kulturoplevelser, som du ikke kan sidde og secondscreene hjemme på din skærm. Vi vil ud og opleve sommeren som vi altid har gjort,” udtaler udstillingen arrangør Lea Emilie Hansen.

Tagterrassen er valgt som en utraditionel udstillinglokation der inspirerer til nye tanker, og på samme tid giver mulighed for at afholde en udstilling under sikre coronasmitteforhold. Beliggenheden i Aarhus V ses som en mulighed for at understøtte et momentum for kulturen uden for midtbyen, i Aarhus Vest.

De udstillende kunstnere er:
Bjørg Dyg Nielsen, Julie Smilla, Lea Emilie Hansen & Maja Helene Vestergaard.

Der vil være håndsprit til stede og vagter til at sørge for at kapaciteten ikke overstiger myndighedernes anbefalinger, og der anbefales ligeledes at man selv sørger for at holde afstand. Der er ikke adgang til elevator hele vejen op til tagterrassen. Udstillingslokalet er lånt af arbejdernes andelsboligforening og projektet er støttet af PUKK. Udstillingen er arrangeret af kunstnerkollektivet Madpakkeklubben.

Fernisering: 6. juli kl 14-20 (med performance af Zylvester Rodriques-Kusk).
Udstillingsperiode: 7. juli – 19. juli, kl. 10.30-16.30.
Finissage: 19. juli, kl. 11-17 (med performance af !LD ! D!T ANS!GT).

Fra IDOART

Roadkill

NinaSkriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com